Noniin...

Sain (neula)huovutettua auton kuvan uusiin villiksiin, tuli ihan kiva vaikka itse sanonkin! =) Laitan kuvan tuonne "vaippakuvia"-sivulle kun ehdin/jaksan... Äitini on taas kutonut meille vaikka mitä, pääsen pian huovuttelemaan lisää! =) Toivottavasti pääsen pian hakemaan tuoreet tuotokset äidiltäni..

Yhden bodyn jatkopalankin tein.. Tuli ruma, mutta käyttökelpoinen! Käytän sitä ihan sopivissakin bodyissa silloin kun on villahousut vaippakuorena, jotta välttyisin kapillaari-ilmiöltä.. Tarvitsisi vain tehdä lisää noita käteviä virityksiä, sillä olisi kiva pestäkin tuota jatkopalaa joskus! Pitää kai hakea kirppikseltä pari superhalpaa bodya..

Opettelin myös käyttämään tätä blogia vähän lisää, joten sain tehtyä pari sivua: "vaippakuvia" ja "rustausyrityksiä".. Nyt sitten pitäisi ottaa kuvat uusista vaipoista ja lisätä tuonne kansioon.. =D Rustausyritykset tarkoittavat sitä kun "runosuoneni" kukkii, mutta paperille en yleensä saa oikein mitään järkevää.. Se on todella turhauttavaa, uskokaa pois! Tuolta kuitenkin löytyy jotakin viritelmiä.. =)

Nyt sitten pitäisi (märkä)huovuttaa loppuun rinnanlämmittimet, niitä alkaa pian tarvitsemaan kun pakkanen alkaa paukkua..