1.12.2006

Äitini kutoi Micolle uudet pitkälahkeiset henkselivillikset! Aivan ihanat ovat, aika reilut vielä, mutta ei haittaa mitään! Menevätpähän vielä pitkään Micolle!

Kuvia on lisää tuolla tee-se-itse -galleriassa..

283217.jpg

 

22.11.2006

Minulla on jostain kumman syystä ollut jo pidemmän aikaa kova tarve opetella kutomaan! En ole koskaan saanut kudottua mitään, tähän syynä suurimmaksi osaksi se, että olen viihtynyt kouluaikana teknisessä käsityössä ja tekstiilityöt ovat jääneet vain niihin pakollisiin! :) Äitini yritti joskus opettaa minulle kutomisen alkeita, mutta puikot ja langat lensivät nurkkaan hyvin vikkelään! (Minäkö äkkipikainen??)

Nyt sitten löysin askartelutarvikkeiden joukosta pari virkkuukoukkua (virkata olen osannutkin, virkkasin antennipipoja jopa myyntiin :D ), ja lähdin kauppaan ostamaan huopasta..Päätin kokeilla lisäimujen virkkaamista. Alku ei sujunut ihan niin hyvin kuin olin kuvitellut..en osannutkaan enää kääntyä ja jäljestä tuli..hmm..rumaa. Tätä rumaa jälkeä sain aikaiseksi noin 10cm pituudelta, mutta sitten valkeni ja alkoi sujua! :) Nyt on jo yksi imu valmiina, toimii oikein hyvin (tein siitä Mommy's Touchiin sopivan) ja toinen on valmistumassa (paitsi että lanka loppui kesken ja nyt pitäisi päästä kauppaan..)!

Kutomisvimma on siis osittain tyydytetty virkkaamisen avulla, vaikka kyllä vielä haaveilen siitä, että äitini ehtisi joku päivä opettamaan tuon kutomisenkin.. ;) Oih, miten ihanaa olisi joskus tehdä oikein villahousut ihan itse! :D

 

Pari päivää sitten Turkuun aukesi oikea paratiisi! :)

Lastenpuotien Talossa (Yliopistonkatu 5) on muutaman nettipuodin tuotteita ihan käsin hypisteltävissä! Enää minunkaan ei tarvitse vain istua tietokoneen ääressä kuola valuen, vaan voin ihan oikeasti kuolata ihania vaippoja, kantoliinoja ja sisustustuotteita livenä! :D

Ostin avajaispäivänä Taikatutin valikoimista bambukangasta (en ole varma onko siinä hamppua mukana..?) ja eilen hurautin tuosta suoloisen pehmeästä kankaasta muutaman lisäimun. Seuraavaksi ostan lisää mommy's toucheja..

Riemulin nettikauppa muuten aukesi (www.riemuli.fi)! Olen sielläkin viihtynyt ihastelemassa luvattoman paljon.. en osaa päättää mitä ostaisin..