Nyt olisi aika tehdä ystävänpäiväkortteja.. tulostin netistä halinalle-kuvia ja ajattelin niitä liimailla kartongin palasille, jotka sitten 3D-tarroilla kiinnitän korttipohjiin.. ajattelin lisäksi ostaa jotain kivoja pikku helmi- tai muita juttuja kortteihin koristeiksi.. katsotaan.. laitan tänne sitten tulokset :)

Tässä leikeltynä vähän nallukoita:

379279.jpg

 

Äsken ompelin taas uuden taskuvaipan Micolle, pakko oli kokeilla uutta kaavaa...nyt alkaa vaippakankaat olla aika lopuillaan, täytin jo ostoskoriani DreamNappy-verkkokaupassa, mutta odottelen vielä rahaa tililleni ennen kuin painan tilaa-nappulaa.. ;)

Kaava on netistä, tässä takasiivekkeiden tarroja ei ommeltu niin kuin yleensä, vaan tähän lisättiin tuollaiset lirpakkeet siivekkeiden jatkoksi ja siihen sitten tarrat. Ompelin varmuuden vuoksi myös lisäsäätötarran toiseen lirpakkeeseen, jos kävisi niin että tämä olisi vielä iso Micolle.. :) Materiaalina muuten sellerin värinen PUL ja v-sininen fleece.

Tässä tämä uusin kiinni ja auki:

379100.jpg

379103.jpg

 

Seuraavaksi ajattelin kokeilla virkata koristetyynyliinan (viininpunaisen) tai maton (beigen/turkoosin)..jos vain ymmärtäisin jotain noista ohjeista!

379091.jpg

379081.jpg

 

...niin, ja pitäisihän noihin kauan sitten tekemiini kestositeisiin ommella nepparit.. ja uusi ruokalappukin on tekeillä, mutta kanttinauha loppui taas!

 

LOPPUUN VIELÄ:

Tällainen löytyi täältä

VASTAA OMALLA ALKUKIRJAIMELLA ALKAVALLA SANALLA

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Olen: Mira

Haluan: muiskuja, matkustaa, mutustella...

Minulla on: Mico-poika
Toivon: maailmanrauhaa ;)

Vihaan: mahtailijoita
Pelkään: mäkättäväni liikaa
Kuulen: mieheni muminaa...

Pohdin: maailmaa...
Rakastan: Micoa ja miestäni
Minuun koskee: mököttäminen

Minä aina: mietiskelen
Minä en ole: mystinen
Laulan: matalalta
Itken: mielelläni

En ole aina: mahtava

 

Tämä oli muuten yllättävän hankalaa!