545895.jpg

Micon slipoveri valmistui juuri! Aloitin tätä silloin kun esikois-villapaitaa tehdessäni pyöröpuikot hajosivat ja oli pakko päästä neulomaan. Ajattelin että tässäpä helppo neuletyö, mutta ei se sitten ihan sitä ollutkaan...nimittäin vaikka ohjeet ensisilmäyksellä vaikuttivat helpoilta, niin kun en koskaan ennen ollut ohjeista neulonut, jouduin soittamaan äidilleni vähän väliä neuvoa kysyäkseni. Mutta tässäpä tämä, ihan tyytyväinen. Lanka loppui kesken viimemetreillä, joten jouduin lisäämään kädenteihin vihreää...olisi ollut parempi, jos olisin laittanut tuota vihreää myös kaula-aukkoon, mutta en siinä vaiheessa vielä tajunnut että lanka on lopussa. Ohje on muokattu Moda 2/2007 lehdessä olleesta siniharmaasta slipoverista. Helmaan mallailin jotain kivaa kuvaa, mutta en osannut tehdä muuta kuin M-kirjaimen :-D

Oranssi lanka on Novitan Juulia ja vihreä 7 veljestä.

545894.jpg

545893.jpg

Päällystin keittiön tuolit tummanruskealla puuvillakankaalla. Noita ei ole vielä edes ommeltu saatikka kunnolla kiinnitetty tuoleihin, ne ovat vasta koekäytössä :-) (Huomasin juuri että tuoleissa näkyy sormenjälkiä vähän turhan paljon *lähtee pesemään tuoleja*)

*muoks* Kävin tänään ostamassa uutta lankaa Micon t-paitaa varten...

545931.jpg

*muoks taas*

Kävin äsken hakemassa Elloksen paketin postista. Sieltä tuli minulle ja äidilleni paljon kaikkea kivaa! :-) Myös päiväpeitto saapui tähän taloon vihdoin ja viimein, alkuviikosta hainkin jo koristetyynykankaita valmiiksi. Tilatessani päiväpeittoa luulin sen olevan maitokahvin värinen, eli siis ajatuksena oli väri joka olisi lähellä verhojen pohjaväriä. Paketista ilmestyikin tumman ruskea peite, joka kylläkin on kaunis mielestäni! Aion kyllä pitää tuon, vaikka se ei ollutkaan sellainen kuin ajattelin...tyynykankaat ovat kuvassa sängyn päällä, pitäisi alkaa ompelu-urakka taas.. :-)

546133.jpg