...HAH.

Kaikki mitä leivoin, meni jollain lailla pilalle! No positiivista on se, että mitään ei sentään tarvinnut heittää pois, kaikki olivat siis syömäkelpoisia, ja suurin osa jopa loppui kesken! Siis kesken siinä mielessä, että huomennakin olisi tulossa pari vierasta ja jotain olisi kiva olla tarjolla silloinkin...hmm..

Se kakku...kääretorttu oli aika lässähtänyt, enkä siis saanut ihan sellaista kukkasta aikaiseksi kuin olin ajatellut...Eikä tuo vaniljavaahdon pursottaminenkaan ollut ihan niin helppoa kuin kuvittelin...mutta kyllä kakku kaupaksi meni, että ei se ehkä niin pahaa ollut ;-)

533625.jpg

Aamulla tajusin että makeaa keksien lisäksi meillä on vain kakku...suolaista oli sitäkin enemmän. Tarkistin sitten tarvikevarastoni ja keittokirjojen ohjeet, ja totesin että muffinseihin meillä olisi tarvikkeita juuri ja juuri. Noh, muuten meni hyvin, mutta unohdin muffinsit tietysti uuniin ja ne vähän kärähtivät reunoista! Kyllä nämäkin silti kaupaksi menivät, sisältä olivat jopa ihan hyviä... :-D

533626.jpg

Pasteijoita en jaksanut tehdä itse, mutta kinkkupiirakan kylläkin...se on tosi helppo ja ihmiset yleensä tykkäävät siitä. Nyt kokeilin ekaa kertaa myös tuollaisia voitaikinasta tehtyjä juustokierteitä, ovat ihan hyviä, mutta ulkonäöltään eivät kyllä vastaa niitä kauniita pikku tankoja joita keittokirjassa oli! Näitä jäi vielä huomiseksikin, olivatkohan niin rumia ettei niitä uskallettu maistaa... ;-)

533628.jpg

Sain muuten tosi kauniin kukkakimpun! (sekä lisää Oliivi-sarjaa, tosi kivat kengät ja Hyvää Oloa Luonnosta -kirjan)

533629.jpg