Eipä tullut viime viikolla pahemmin blogia päiviteltyä. Olin koko viikon aivan loppu ja räjähdin tuon tuosta. Olin jo ihan varma että sekoan ja joudun pian johonkin lataamoon. Noh, sehän olikin sitten Se aika kuusta. Huh huh. Nyt helpottaa, onneksi. Aloin jo pelätä itseäni. Ennen olen mielestäni ollut kiukkuinen vain sen viikon kun Ne on käynnissä, mutta nyt se sitten olikin viikkoa ennen...hmm...noh, tiedänpähän sitten ensi kuussa mistä on kyse. Ei siis tarvitse lähteä hoitoon. :) (Auttaisikohan joku homeopaattinen pilleri hormoniraivareihin..?)

Nyt pääsenkin sitten ylistämään kuukuppia. :D Voi kiitos sille joka sen pikku kapistuksen on keksinyt! Pieniä PMS-oireita lukuunottamatta nämä on kyllä helpoimmat Ne mitä koskaan! Eilen jopa unohdin koko kupin olemassaolon ja unohdin tyhjentää sitä. Noh, onneksi sitä ei ole pakko tyhjentää kuin pari kertaa päivässä... ;) Yöksi päätin kuitenkin varmuuden vuoksi laittaa kestositeen. Yäk. Heräsin aamuyöstä epämukavaan oloon...ensi yönä kuppi kunniaan!

***********************

Asiasta viidenteen...

Oltiin koko perhe häissä lauantaina. Hääpari lähti kirkosta vahingossa jo virren aikana, mutta ehtivätpähän sanoa tahdon. ;D Häissä oli taas rattoisaa ja jatkot venyi kun Mico lähti alkuillasta mamman hoiviin. :)

724932.jpg

Kirkosta lähdössä - hääauto. :)

724935.jpg

Isä ja poika juhlapaikalla.

724936.jpg

Mico tutustuu hääautoon...