Ompelukone oli vähän aikaa "rikki", kunnes äitini tuli käymään ja muutti erään säädön jonka jälkeen "vika" "korjaantui".. Pitäisiköhän tutustua tuohon ohjekirjaan vähän tarkemmin enen kuin säätelee mitään itsekseen..

Mico sai taas uudet aivan ihanat pitkälahkeiset villikset, äitini neuloi ne hahtuvasta ja nyt sitten kovasti pohdin kuvaa, jonka huovutan niihin.. Mico nukkuu parhaillaan parvekkeella uudet villikset jalassa ja kun herää, ajattelin aloittaa huovuttamisen.. Laitan kuvan sitten galleriaan kun ovat valmiit!

Eilen ompelin jalkapallofleecestä Micolle housut, ihan peruskaavalla. Ne ovat kokoa 74 ja näyttävät aika suurilta.. taidetaan odotella vähän ennen kuin sovitetaan niitä. :) (Kuva vaippakuvissa!)

Nyt ompelen fleece-kuorivaippaa, aloitin tekemään yli 10kg:lle tarkoitettuja vaippoja, jotta niitä sitten on kun niitä tarvitaan! (Mico on ainakin jo 8kg, ensi viikolla on 4kk neuvola..) Tuo fleece-kuori valmistuu samasta jalkapallokuosista kuin housutkin.. Ajattelin ensin tehdä housuihin haaroväliin tuplakankaan, jotta ne olisivat menneet myös vaippakuoresta, mutta en uskaltanut kokeilla, jotta kangas ei menisi hukkaan! *muoks* Vaippa valmis, kuva galleriassa! :)

Imetyspaidan alku on odottanut tuolla sohvapöydän alla ainakin kuukauden ompeluaan, se on kyllä leikattu valmiiski, mutta en ole uskaltanut aloittaa.. Pitäisi ottaa niskasta itseäni kiinni!!

*jatkaa ompelua, jotta ehtii saamaan jotain aikaiseksi ennen kuin Mico herää*