Hanna haastoi minut seiskameemiin. Tehtäväni on kertoa seitsemän faktaa / omaa tapaani ja haastaa jälleen mukaan seitsemän muuta bloginpitäjää jättämällä asiasta kommentti heidän blogeihinsa.

1. Suunnittelen kaikkea turhaa, ja paljon. Olen tehnyt tätä ihan lapsesta asti. On kiva suunnitella ja tehdä listoja tai suunnitelmia paperille/tiedostoihin. Ne suunnitelmat vaan unohtuu ja häviää. Mutta on kiva suunnitella.

2. Olen ihan hirveän tarkka siisteydestä kun sille päälle satun. Jos yksikin vesilasi on väärässä paikassa, saa sen jättäjä (lue: oma mies) kuulla kunniansa. Välillä taas kaikki saa olla juuri siellä mihin ne kulkeutuu eikä häiritse yhtään. Ainakaan ne omat tavarat.

3. Istun tuolilla aina jalat takapuolen alla. Siis kotona. Muualla onkin vaikea istua, koska en kehtaa pitää jalkojani kuten yleensä. Osaan istua selkä suorassa vain jos jalat ovat allani.

4. Paras nukkumisasento on selällään, jalat kokussa, jalkaterät lantion vieressä molemmin puolin.

5. Olen ylitarkka siitä, mitä Mico saa syödä. Vain terveellisintä ja parasta lapselleni. Itse saan välillä syödä mitä vain ja välillä vain terveysruokaa.

6. Autossa pitää laulaa. Tai siis jos kuulee musiikkia, kuuluu laulaa, ja autossa ei voi olla ilman musiikkia. Jos en osaa laulaa kappaletta, on se yleensä huono. Autossa soikin vain CD.

7. Käsitöitä pitää olla aina monta kerrallaan kesken. Pitää olla valinnan varaa, mitä tehdä seuraavaksi. Yleensä teen neuletyöstä pari riviä ja vaihdan työtä.

Haastoin Marin, Aman, ja loput viisi kerron jos keksin ketä. ;)