Tein parit kesähousut ja yhdet shortsit pellavasta. Kokeilin myös tehdä kuvioita ihan vain koneompeleella, tulos oli...hmm...epäilyttävä. :)

592486.jpg

Shortsit on tehty vanhoista pellavahousuistani. Housut on jo niin isot mulle, että ajattelin niistä olevan enemmänhyötyä näin. :) Vaaleansinisellä langalla kokeilin tehdä pari kiekuraa lahkeisiin, näkyy aika huonosti.

592485.jpg

Tällaiset vielä tuli samoista vanhoista pellavahousuistani, vähän jo teki tiukkaa kankaan riittävyyden kannalta, mutta sopu sijaa antaa. :) Tällä kertaa käytin mustaa lankaa ja ajattelin tehdä söpön pullean siilin lahkeeseen...juu...en sitten jaksanut piirtää siiliä etukäteen kun oli kiire kauppaan ja halusin äkkiä valmista, joten tuo nyt sitten näyttää enemmänkin joltain takkuiselta marsulta tai...no ei oikeastaan miltään... :D

592487.jpg

Sitten kävin pelastusarmeijan kirppiksellä ja löysin sieltä pellavahameen 1 eurolla. Hameesta piti tulla paita, mutta kaikki kaavat oli niin monimutkaisia, että päätin pysytellä vielä näissä housuissa...trikoosta saa helpommin niitä paitoja, tulin siihen johtopäätökseen. Näissä housuissa on edessä lahkeessa ja takana reidessä palluroita mustalla.