Tästä blogista tuli näköjään meemiblogi.

Koulussa on kiirettä koko ajan vain enemmän ja enemmän eikä täällä ole tapahtunut mitään mielenkiintoista perherintamalla. Yhden käsityön olen saanut aloitettua, mutta sekin on aika epäonnistunut aloitus, joten taidan aloittaa uudestaan. Siitä lisää kun saan sen kunnolla alkuun. Unohdin näköjään edelliseenkin meemiin liittää sen kuvan, mutta olkoon. Ja ai niin, oltiinhan me viime viikonloppuna Tampereella laulukilpailuja seuraamassa. Ai miksikö? No kun minun ikioma isukkini oli Tamperetalolla finaalissa laulamassa! Ei tullut palkintoa kotiin, mutta kiva yö oli Ilves-hotellissa ja vähän vaihtelua arkeen. :)

Ja sitten siihen meemiin. Lotalta taas kopsailin tällaisen:

Mitä elämässäni tapahtui:

10 vuotta sitten (v.1997):

Olin 12-vuotias ja kuudennella luokalla. Minusta tuli kova mimmi, kokeilin tupakkaa ensimmäistä kertaa. Muuta en sitten muistakaan... ;)

5 vuotta sitten (v.2002):

Olin lukiossa. Kummityttöni syntyi. Aloin seurustella erään pojan kanssa, jonka kanssa seurustelin melkein kolme vuotta. Tein töitä lastenhoitajana MLL:ssä ja aloitin myös työt bubissa.

Kolme vuotta sitten (v. 2004):

Asuin edellä mainitun pojan kanssa yhteisessä kodissa Salossa. Pidin välivuotta ja työskentelin useassa eri paikassa: päiväkerho-ohjaajaharjoittelijana, bubissa, uimaopettjana, MLL:ssä, ystäväni koulunkäyntiavustajana, kehitysvammaisen miehen henkilökohtaisena avustajana sekä vapaaehtoisena leiriohjaajana. Olin töissä 7 päivänä viikossa. Meinasin palaa loppuun. Tahdoin luokanopettajaksi ja yritin suorittaa kasvatustieteiden opintoja avoimessa yliopistossa. Kävin myös viittomakielen kurssin kansalaisopistossa ja innostuin tulkin ammatista. 

Vuosi sitten (v. 2006)

Mico oli 4kk nuori. Aloimme käydä aktiivisemmin mammakeitaalla ja nukuimme joka aamu pitkään, vähintään klo.11 asti.

Eilen 15.10.2007

Olin koulussa, sain tentistä 19,5p/20p, jee! Koulun jälkeen jäin taas kerran tekemään ryhmätyötä. Koulusta menin hakemaan Micoa ja menimme suoraan Myllyyn. Ostin housut, paidan ja kengät. Kerrankin jotain itselleni. Anoppi tuli myös Myllyyn ja osti Micolle vaatetta kun itse olin päättänyt etten osta tällä kertaa kuin itselleni. Olimme kotona vasta klo.20 ja menimme pian nukkumaan.

Tänään 16.10.2007

Koulussa oli tentti, joka meni ehkä ihan kivasti. Toivottavasti. Koulun jälkeen jäin koululle tekemään tehtävää ja haettuani Micon hoidosta laitoimme ruokaa ja nyt olen lukenut tenttiin sen jälkeen kun Mico meni nukkumaan. Normaali päivä siis.

Huomenna 17.10.2007

Koulussa on tärkeä tentti josta en tule pääsemään läpi. Auran panimolla olisi imetyskeskustelua, mutta en tiedä kykenenkö raahautumaan paikalle.

Ensi vuonna:

Vuodesta tulee luultavasti aika samanlainen kuin tästäkin. Yhtä kiireinen ja tylsä. Toivon että pää pysyy kasassa ja kaikki menee yhtä hienosti kuin tähänkin mennessä.

HAASTAN: KAIKKI!!