Olen niin huono päivittämään tätä blogia, että päätin nyt ottaa raa’asti Facebook-profiilistani kuulumisiani joita sinne olen päivittänyt, ja laittaa tänne teillekin. J Facebookiin kun tulee tietysti aina ensin päiviteltyä kuulumiset ystäville ja sukulaisille, niin heidän on sieltä helpompi käydä niitä lukemassa eikä mun tarvitse niin monelle soitella ja viestitellä. Tässä siis laiskan blogistin vähän muokatut kirjoitukset. ;)

22.12.2011 (päivitys) ”Sädehoidon aloitus oli suunniteltu jo tälle päivälle, vaikka ajattelin vain meneväni sädehoidon suunnitteluun.
Olisin tänään joutunut sairaalaan sisään ja ehkä jouluna olisi päästetty kotona käymään, riippuen voinnista.
Onneksi saatiin aloitus siirrettyä joulun jälkeen, menen siis sairaalaan sisään tiistaiaamuna ja silloin aloitetaan hoito. Sairaalassa menee niin kauan kuin tarvitsee. Pelkäävät siis epileptisiä kohtauksia, siksi sisään sairaalaan.

No, nyt vietetään joulu rauhassa ja mietitään sen jälkeen jatkoa.”


22.12.2011 (kommenttini) ”Olisi se ollut väärin lapsillekin, jos äiti olisi jäänyt sairaalaan noin vain ties kuinka pitkäksi aikaa eikä ehkä edes jouluna olisi päässyt kotiin. En ihan osannut sellaista ajatella. Onneksi tämä menee nyt näin.
Saatiin tänään taas ihan uskomatonta siivousapua, ruoanlaittoapua, tehtiin jouluruokaostokset ja Miisan kanssa saatiin uudet kengätkin. Joulutunnelma on täällä, kotona ja sydämessä.
Niin onnellinen rakkaista. ♥


23.12.2011 (päivitys) ”Olen niin sanaton ja hämmentynyt ihan vieraidenkin ihmisten auttamishaluista.
♥ Meistä pidetään huolta. ♥”


26.12.2011 (päivitys) ” Olen saanut viettää onnentäyteisen joulun rakkaiden parissa.
Kaikki on mennyt juuri niin kuin toivoa saattaa, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Sydän on ollut lämpöä täynnä, eikä ikäviä asioita ole juurikaan joutunut miettimään.
Sain taas niin ihmeellisen ja suuren yllätyksen tutuilta ja tuntemattomilta, että sanattomana ja suu ammollaan olen saanut ihmisten ihmeellisyyttä ihmetellä.
Miten ihania lahjoja ja rakkautta ollaan saatu, ei pieni ihminen pysty tätä kaikkea edes käsittämään. Onneksi ei tarvitsekaan ymmärtää. Nauttia vaan. ♥ Kiitos.

Tänään käytiin sitten Micon kanssa kahdestaan leffassa katsomassa Maaginen kristalli ja nautittiin kahdenkeskeisestä ajasta ennen sairaalaan lähtöä.
Kassejakin huomasin tänään pakkaavani kuin hupireissulle olisin lähdössä, joululahjasuklaat ja muut huvit mukaan sairaalaan, jos vaikka vointi olisi niin hyvä että levosta saisi nauttia. ;) Huomenaamuna odottaa siis koitos, mukavaa vuoden viimestä viikkoa kaikille! ♥ Olette rakkaita!”


28.12.2011 (päivitys) ”Raporttia sairaalasta pukkaa:
Sain eilen sisään tullessani ison oman huoneen kaikilla mukavuuksilla (oikein sviitti: eteinen, jääkaappi, telkkari, oma kylppäri ja vessa.. ;D ), mutta sain nauttia siitä onnesta vain alkuiltaan asti. Nyt sitten asustellaan yhden tädin kanssa kahdestaan, kun joku muu tarvitsi mun lukaaliani. ;)
Kaksi sädetystä aivoihin saatu, ja pientä päänsärkyä, väsymystä (joka saattoi tosin johtua siitäkin kun tiistaiaamuna heräsin maksamaan laskuja viideltä aamuyöllä) ja näköhäiriötä on ollut. Toivon vaan kovasti ettei isompia oireita tulisi, etenkään sitä epileptista kohtausta.
Mies on nyt tekemässä talokauppaa pankissa, joten pidetään peukkuja että me kodittomat löydetään pian uusi koti joka on tarkoitettu juuri meille. Kuukausi meillä on aikaa asua vielä nykyisessä asunnossa, jonka jälkeen saadaan kyllä jäädä vuokralle siihen. Mutta rahatilanteen takia pitäisi saada pian uusi koti!
Tämä meidän päivähuoneen kone on ihan onneton kapistus, joten päivittelen taas kilometriraporttejani kun tämä seuraavan kerran toimii. ;)”

28.12.2011 (kommenttini) ”
Meidän asuntoa ei kuulemma ostanutkaan yksityinen sijoittaja, vaan joku firma tai sellanen. Pääasia että on myyty, mutta oli miehellä kuulemma vähän vaikeuksia kuunnella puheita ostajan Teneriffa-lennoista aamulla, kun on vähän muutakin nyt mielessä. Meille sanottiin että saadaan jäädä vuokralle edullisesti, 6-numeroisella luvulla alkavalla summalla, mutta nyt sen sitten puhuttiinkin alkavan kasilla. Ja ensi viikolla pitää ilmoittaa jäädäänkö, no totta hitossa on pakko jäädä kun mä olen täällä eikä uutta asuntoa ole. Mutta mä tosiaan luotan että tämä järjestyy, en stressaa tästä nyt yhtään.


Tänään lähden kotiin sairaalasta kun voin niin hyvin, vähän on päänsärkyä ja siinä kaikki. Käyn sitten kotoa hoidoissa ensi viikolla ja jatkossa.